Ознака: еден тон метални монети

Занимливости

BMW џип од 70.000 евра го плати со еден тон метални монети

Кинез направи вистински хаос во продажниот салот за BMW во кинески Тонгрен кога требаше да го исплати својот нов џип од престижниот германски автомобилски бренд. Тој со камион натоварен со […]