Ознака: Единица за заштита и спасување

Локална самоуправа

Општина Карпош се бореше против невремето

Градоначалникот на Општина Карпош Стевчо Јакимовски, заедно со Единицата за заштита и спасување при Општина Карпош, цела измината ноќ додека траеше невремето и поројните дождови, вршеше обиколка на територијата на […]