Ознака: единица 731

Контроверзни фајлови

ЕДИНИЦАТА 731 или КАКО ЌЕ ИЗГЛЕДА СВЕТОТ ПО ПАНДЕМИЈАТА НА КОРОНА

Секако дека правевме биолошки  експерименти и на деца, зашто најверојатно нивните татковци беа шпиони. И секако дека такви експерименти ќе се случуваат и во иднина, затоа што кога си во […]