Ознака: единствена невладина

Македонија

Денес меѓународен ден на белиот стап

Националниот сојуз на слепите на Р. Македонија денес го одбележува 15 октомври – Меѓународниот ден на Белиот стап. Мисијата на 15 октомври-Меѓународниот ден на Белиот стап-Симболот на слепиот човек-признат од Организацијата […]