Ознака: единствено деца

Живот

Во училиште можат да се запишат единствено деца кои се вакцинирани и за тоа имаат соодветен документ/потврда

Фејсбук статус на министерот за здравство, Венко Филипче: “На денешната 135 седница, Влада на Република Северна Македонија донесе заклучок во било кое училиште да можат да се запишат единствено деца кои […]