Ознака: единство

Контроверзни фајлови Фото

Логоа на масонските ложи во Македонија

Логоа на масонските ложи во Македонија. Во прашање се 4 основни ложи (Бели мугри, Скопје, Единство, Утринска ѕвезда) кои ја составуваат Големата ложа на Македонија… Додека логото на Големата ложа […]

Издвојуваме

Се формираше ТРОЕН БРАТСКИ РОДОЉУБЕН СОЈУЗ! Зајакнува отпорот против промена на името

ТРОЕН БРАТСКИ РОДОЉУБЕН СОЈУЗ ЈА ИЗВЕСТУВАМЕ МАКЕДОНСКАТА ЈАВНОСТ ДЕКА ТРИТЕ ВОДЕЧКИ МАКЕДОНСКИ РОДОЉУБНИ ОРГАНИЗАЦИИ ОД САМОБЕЗБЕДНОСЕН КАРАКТЕР: – ХРИСТИЈАНСКО БРАТСТВО, – МОС МАКЕДОНСКИ ОБЕДИНЕТИ СИЛИ И -ТВРДОКОРНИ. ГИ ЗДРУЖУВАМЕ СВОИТЕ […]