Ознака: Едмонд Темелко

Вести

Катица Јанева призна дека наредиле бесправно да се малтретира Едмонд Темелко

Специјалната јавна обвинителка Катица Јанева призна дека СЈО наредило незаконски да се приведе градоначалникот на општина Пустец, Едмонд Темелко и бесправно да се малтретира пред сопственото семејство.-Бил бесправно лишен од […]