Ознака: Едмонод Темелко

Вести

МНФ бара итно ослободување на Едмонод Темелко и македонските патриоти

Господо од власта, имате ли барем малку македонско останато во Вас? Додека ги пуштате од затвор криминалците од рангот на Агим Красниќи, човекот кој се закануваше дека ќе го гранатира Скопје, […]