Ознака: ЕДМУНД ШТОЈБЕР

Вести

Штојбер: Македонија презеде врз себе една голема европска задача и успеа во тоа

Во рамки на посетата на партиска делегација на ВМРО-ДПМНЕ на покраината Баварија денеска претседателот на партијата, Никола Груевски и членовите на партискиот Извршен комитет се сретнаа со поранешниот премиер на […]