Ознака: еднаквост

Живот

„Само биди дама“: Можни пораки кои мора да ги слушнат сите жени!

„Само биди дама!“ Колку пати сте ја слушнале оваа реченица? „Биди дама велат. Здолништето ти е прекратко. Деколтето ти е предлабоко. Пантолоните ти се претесни. Не покажувај толку кожа. Не […]

Љубов и секс

10 „идеални“ квалитети што жените ги бараат кај еден маж

Што се подразбира под „идеален“ Пронаоѓањето на вашата личност не е лесно. Некои бараат живот. Понекогаш, дури и ако ја најдовме вистинската личност, со тек на време патиштата се разминуваат […]