Ознака: една лента

Македонија

Затворена една лента на автопатот Скопје-Велес

Заради изведување градежни активности на автопатот А1 од Скопје кон Велес, на делот помеѓу наплатна станица Сопот и Башино село, денес ќе се изведуваат градежни активности. Поради тоа од 10:00 до […]