Ознака: една од галиите

Живот

Скопје како сцена од хорор филм

Британскиот The Guardian во изборот за најдобри фотографии за викендов ја стави и фотографијата од Скопје. Во описот на фотографијата која прикажува една од галиите во Вардар целосно обвиена во „магла” „Гардијан” […]