Ознака: едниот во

Македонија

Синоќа оперирани двајца политрауматизирани пациенти од автобусот, едниот во доста лоша состојба

– Четворица од пациентите хоспитализирани на скопските клиники се во тешка состојба, а двајца се вклучени на респираторни машини. Имаат повреди на главата, но во моментов не е потребна операција. […]