Ознака: едноставни комбинации

Мода

Модните блогерки се опседнати со оваа едноставна комбинација

Иако календарски штотуку зачекорвиме во летото, парчињата облека за овој период од годината веројатно веќе сте ги извадиле од кутиите или од долниот дел на гардероберот. Меѓу нив сигурно се […]