Ознака: еднојазичност

Вести

Куманово станува еднојазично- новите клупи во градот само на албански

Во Куманово почна да се применува еднојазичност. Поточно, низ градот се поставуваат клупи со натписи само на албански јазик.Градоначалникот Зоран Дамјановски- Циц кој веќе 12 години го уништува градот, со […]