Ознака: еднојајчани близнаци

Видео

Овие близначки живеат со километри оддалечени една од друга. Кога требале да се породат ги ЗАПРЕПАСТИЛЕ лекарите!

Како и поголемиот од дел од еднојајчаните близнаци, Леа Роџерс и Сара Мариуз се мистериозно поврзани. Но, нивната врска посегнува подлабоко…Роџерс е родена 11 минути порано и секогаш била малку […]