Ознака: едно возење

Македонија

Од 1 ноември билет за едно возење ќе се купува во автобус и тоа по нова цена

Граѓаните кои ретко користат јавен превоз или не се од Скопје и немаат ниту персонализирана ниту неперсонализирана картичка скопска, досега се соочуваа со потешкотии при плаќање на возењето. Најголем проблем […]