Ознака: Едно име имаме

Коментари

Така е тоа кога си обвинет и ти прети затвор. Тогаш не ти е веќе битно името на државата

Владимир Пешевски некогаш беше алфа и омега на Груевски. Палеше и гаснеше во Владата. Никој не знае низ кој партиски канал поминал да биде Вицепремиер. Се разбира упатените знаат дека […]

Вести

„Едно име имаме“ ечи пред Собрание- продолжуваат протестите

Граѓани и вечерва се собираат пред зградата на Собранието на Република Македонија за да изразат несогласување со потпишаниот договор за менување на името на државата. Протестот почна во 20:00 часот […]

Вести

ЕМОЦИИ пред митингот на ВМРО-ДПМНЕ: „Едно име имаме“ ЕЧИ во Велес!

На околу еден час до почетокот на митингот на владејачката коалиција предводена од ВМРО-ДПМНЕ во Велес, атмосферата е еуфорична и победничка.Со зурли и тапани, „Едно име имаме“ веќе ечи во […]