Ознака: Едриличарски клуб

Вести

ДЕТАЛИ ЗА ПОЖАРОТ НА ПЛАЖА: Изгоре хангарот на Едриличарскиот клуб во Струга

Брзата интервенција на Струшките пожарникари спречи поголема катастрофа, и не дозволи проширување кон други објекти. Нема повредени цивили, а еден пожарникар е хоспитализиран поради труење од чад. Командирот на Територијалната […]