Ознака: ЕДС

Издвојуваме

ЕДС го избра новиот управител и започна преговори за промена на сопственичката структура

ЕДС, водечката македонска компанија за трговија со електрична енергија го избра м-р. Митко Кржовски за свој управител и започна преговори за промена на сопственичката структура. Митко Кржовски доаѓа од висока […]