Ознака: едуардо халфон

Книготека

Полскиот боксер – Адуардо Халфон

Едуардо Халфон е професор по литература кој пронаоѓа талентиран студент растргнат меѓу студиите и семејните обврски, истовремено внук кој се осмелува да го праша својот дедо за броевите тетовирани на […]