Ознака: Едукативна работилница

Политички партии

Едукативна работилница против семејно насилство на ГРОМ

Форумот на жени ГРОМ – Карпош се придружи кон активностите на глобално ниво за одбележување на 25 Ноември – Меѓународниот ден за борба против насилство врз жените и семејното насилство. […]