Ознака: Едукативни предавања

Вести

Едукативни предавања- Финансиска писменост на млади

Со цел подигнување на финансиска писменост кај младото население Координациското тело на регулаторните институции за финансиска едукација во Македонија од 27 март до 7 април годинава организира едукативни посети на […]