Ознака: еж

Занимливости

Змиите се плашат само од ОВА: Кога ќе го видат бегаат како луди

Оваа година има голем број на змии во домаќинствата, во дворовите како никогаш досега, тврди експертот за змии Дарко Карамазан. -Змиите кои доаѓаат  во дворовите, куќите и влезовите од зградите се […]