Ознака: езел

Сцена

Фото: Езел фатен со маж

Сите ги слушнавме шпекулациите во јавноста дека турскиот актер Кенан Имиразалиоглу е хомосексуалец. Но Кенан, или за нас попознат како Езел, ги демантираше овие гласини и конечно целата фама околу неговата […]