Ознака: еквадорски водопад Сан Рафаел

Вести

Водата пресуши: Исчезна најголемиот еквадорски водопад

Најголемиот еквадорски водопад Сан Рафаел очевидно пресуши откако големиот понор исчезна и „проголта“ голем дел од водата којашто се слева на тоа место. Водопадот на реката Кока е голема туристичка […]