Ознака: екипа за спасување

Вести

Косово испрати екипа за спасување и возила со пумпи во Македонија

На барање на Дирекцијата за заштита и спасување на Република Македонија, косовската Агенција за менаџирање на природни катастрофи при Министертвото за внатрешни работи, испрати екипа да помогне во справување со […]