Ознака: екипа

Вести

Малоумните од екипата на Заев полудеа скроз!

Дали се свесни што воопшто пишуваат?Платениците на СОРОС целосно полудеа. Со своите изјави го допреа дното.  Во период кога Македонија доживувава многу тешки денови тие се обидуваат да добијат некој […]