Ознака: екипи

Вести

Македнска Каменица со екипи и донации помага во поплавените региони

Екипи од ЈП „Камена Река“ од Македонска Каменица активно се вклучени во санирање на штетите од поплавите во Скопје. Десет луѓе со соодветна опрема и возило ќе работат наредните денови […]