Ознака: екокрзно

Живот

Екокрзно: Ги грее домот и вашето тело

САД – Екокрзно. Со децении овој термин предизвикуваше слики на нешто што е очигледно вештачко. Неговата слабост често беше стилска карактеристика, „забавното крзно“ имаше толку претерани бои и шари што […]