Ознака: еколошка акција

Локална самоуправа

Општина Кисела Вода се вклучи во еколошката акција „Македонија без отпад 2016“

Денес општина Кисела Вода се вклучи во националната еколошка акција „Македонија без отпад 2016“. Оваа глобална акција која е поддржана од Европскиот парламент има за цел да иницира еднодневни активности […]