Ознака: еколошка бомба

Вести

„Граѓаните се соочуваат со еколошка бомба, а институциите молчат“

Граѓаните на Република Македонија секојдневно се соочуваат со еколошка бомба, а институциите молчат. Мерните станици секој ден покажуваат опасно висока загаденост на воздухот со ПМ10 честички, реагираат од ВМРО-ДПМНЕ.– Последиците од […]