Ознака: еколошки билборд

Вести

Поставен еколошки билборд „city tree” во центарот на Скопје

Германската амбасада и Центарот за истражување и информирање за животна средина „Еко-свест“ денеска на Скопје му подарија еколошки билборд – комбинација од васкуларни растенија и мовови кои креираат симбиоза, заедно […]