Ознака: еколошко-хуманитарна акција

Локална самоуправа

Во градот под Марковите кули повторно ќе биде спроведена акцијата „Од народ за народ“

По барање на граѓаните на урбаните заедници, повторно ќе биде активиранa Еколошко-хуманитарната акција „Од народот за народот“.Целта на акцијата е да се пружи помош на сите оние семејства и поединци […]