Ознака: економска војна

Економија Свет

САД ни држат “нож под грло со царините

Со воведувањето на царини за увоз на кинески стоки САД ни ставија “нож под грло“. Вака ја оценува сосотојбата со трговската војна меѓу двете земји кинескиот заменик министер за трговија, […]