Ознака: економска криза

Вести

60 милиони работни места во Европа се под знак прашалник: Ова се најризичните професии!

Се проценува дека 1 од 4 работни места во ЕУ и во Велика Британија се изложени на ризик од намалување на работните часови, принуден одмор или отказ Речиси 60 милиони […]