Ознака: економска политика

Вести

Ефтов: СДСМ со спроведување на ваква економска политика, сака да го скрши македонскиот национализам, а со тоа да се промени и името на Македонија

Новинарот и аналитичар Васко Ефтов во својата емисијата „Во Центар“ даде издржана и неутрална анализа за моменталното ситуација во земјата, поврзувајќи ги локалните избори со промена на името и сегашната […]

Вести

Димовски: Со оставката на Ставревски, Македонија губи значаен столб за економската политика

Првите зборови на господинот Николов беа потврда за значењето и успехот на работата на министерот Ставревски и би сакал да се заблагодарам за добрите зборови. Свесни сме и ние дека […]