Ознака: економска соработка

Вести

Емиратите заинтересирани за унапредување на економската соработка со Македонија

Министерот за економија Дритон Кучи оствари средба со новоименуваниот амбасадор на Обединетите Арапски Емирати за Република Македонија со седиште во Рим,  Сагер Насер Алраиси.На средбата, одржана викеднов, со амбасадорот, министерот […]