Ознака: економска

Колумни

Евроазиска економска унија – Американска ноќна мора

Секоја случајност со Република Македонија е намерна.Евроазиската унија е реалност. Путин е лидер на Средниот Исток. Спроведениот државен удар во Украина потпомогнат од страна на САД и на ЕУ не […]