Ознака: економските министри

Економија

Економските министри ја отспаа оваа година, сумира Рафајловски

На самиот крај на годинава познатиот економист и консултант Горан Рафајловски ги посочува резулатите од сработеното: “Кога минатата Нова година ме прашаа што посакувам, посакав да се пробудат економските министри […]