Ознака: економски односи

Вести

Ерик Шварцер:Брегзит сериозно ќе ги погоди германскo-британските економски односи

Истапувањето на Велика Британија од Европската Унија ќе има значителнно негативно влијание врз германските компании, кои на долг рок ќе ги намалат своите инвестиции на островот, смета првиот човек на […]