Ознака: економски политики

Вести

Миноски: Меѓународните инвеститори имаат доверба во економските политики на Владата

Македонија останува меѓу десетте најмалку задолжени земји во Европа и кога ќе се вкалкулира еврообврзницата, Буџетот е во добра кондиција, а со ребалансот кој е во собраниска процедура се настојува […]

Вести

Актуелните економски политики на Македонија поддржани од меѓународните финансиски институции

Светска банка на Македонија и ги стави на располагање средствата од Проектот за подобрување на општински услуги 2. Ова значи дека Македонија од денеска има пристап до овие средства од […]