Ознака: економски резултати

Економија

Време е за испорачување економски резултати

На денешната прес-конференција во Владата премиерот Зоран Заев заедно со министерот за финансии Драган Тевдовски ги презентираа проекциите на Буџетот за 2019 година. Како што се изјасни премиерот фискалната политика на Владата […]