Ознака: еконструкција

Вести

Топкапи се наоѓа пред уривање?!

Не постои човек кој не слушнал за дворецот Топкапи или Топкапи сарајот, како што го нарекуваат во Турција – исклучителен дворен комплекс во Истанбул, административната резиденција на поголемиот дел од […]