Ознака: еко-акција

Локална самоуправа

Голема еко-акција за собирање електронски и електричен отпад во Општина Аеродром

Општина Аеродром во соработка со Друштвото за управување со отпад „Нула отпад“, од сабота, 26.11.2016 година, ќе почне голема еко-акција за собирање електронски и електричен отпад, која пак, ќе се […]

Издвојуваме

Еко-акција за собирање отпад на кејот на Вардар

Вработените и менаџментот на Пивара Скопје, заедно со Амбасадата на Холандија во Македонија и компанијата Пакомак, исчистија над 3 километри од кејот на реката Вардар во Скопје. Во рамки на […]