Ознака: еко училишта

Локална самоуправа

Еко училиштата на средба со градоначалникот

Градоначалникот Тони Трајковски одржа средба со директорите на основните училишта од подрачјето на Гази Баба во врска со имплементација на Програмата „ Интерграција на еколошката едукација во македонскиот образовен систем” […]