Ознака: екран

Технологија

Samsung Galaxy S III vs iPhone 4S: Кој ќе се скрши прв ?

  За да откријат кој од овие два револуционерни телефони е поиздржлив од оштетувања, независната агенција за одредување на гаранции на електронски уреди, направила 3 теста на кои телефоните се […]