Ознака: екрем јевриќ

Сцена

Екрем е ЖИВ?! Белграѓани го сликале во тролејбус!

На Фејсбук се појави фотографија, која многу луѓе остави без текст.Имено, во градскиот превоз е забележан човек, кој многу потсетува на покојниот Екрем Јевриќ. Луѓето се неверници, но коментарите и […]