Ознака: екрем

Сцена

Пука од мускули! Погледнете како изгледа најстариот син на Екрем!

Ведран Јевриќ живее во Њу Јорк, а вниманието на жените го привлекол уште во 2013 година.Интернет ѕвездата Екрем Јевриќ, изненадно почина во својата 55 година од животот, а зад себе […]