Ознака: екскурзија

Локална самоуправа

Деца со посебни потреби од Македонска Каменица се на екскурзија во Крушево

Четириесет деца со посебни потреби од Македонска Каменица денеска се на еднодневна екскурзија во Крушево со што се реализира еден сегмент од програмата за грижа за лицата со пречки во […]